650 gr kycklinglårfilé
2 msk rapsolja
2 vitlöksklyftor
35 gr ingefära
1 msk råsocker
3 msk japansk soja
3 msk risvin/torr sherry/torr vermouth
3 msk vit misopasta
Lägg kycklingfiléerna i en vid skål.
Finhacka vitlök och ingefära, lägg i en skål tillsammans med övriga ingredienser och blanda väl.
Slå marinaden över kycklingen och låt stå minst 30 min, men gärna över natten.
Slå marinaden över kycklingen och låt stå minst 30 min, men gärna över natten.
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg över kycklingen i en ugnsfast form och sprid ut dem.
Ställ in i ugnen ca 25 minuter tills de blivit gyllene. Servera direkt med nudelsalladen.
Misopasta hittar du i en vanlig mataffär på hyllan för utländsk mat!
Ställ in i ugnen ca 25 minuter tills de blivit gyllene. Servera direkt med nudelsalladen.
Misopasta hittar du i en vanlig mataffär på hyllan för utländsk mat!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar