Rostbiff
(ca 500 gr tillagad)
Smör
Salt och
peppar
Torkade
örter
2 dl
bulgur
1
salladslök, strimlad
1 dl
tärnad zucchini
1 dl
tärnat äpple
2 tsk
curry
Olja
Hackad
persilja
Rostad
lök
Sätt
ugnen på 150 grader.
Strö ut
salt, peppar och torkade örter på en skärbräda.
Rulla
köttet i blandningen och bryn det sedan runt om i smöret.
Sätt i
en stektermometer och ställ in köttet i ugnen i en form tills det är 56 grader.
Ta ut
köttet, slå folie runt och låt det vila åtminstone 20 min.
Koka
bulgur enligt anvisning på paketet.
Bryn
lök, zucchini och äpple i lite olja. Tillsätt curry, smaka av med salt och
peppar.
Blanda grönsakerna
med bulgur.
Skiva
köttet tunt och garnera med rostad lök och hackad persilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar