11 feb. 2018

Var dags mat - Asiatiska wraps med kycklingfärs och nudlar

500 gr kycklingfärs
1 vitlöksklyfta
2 tsk hackad ingefära
1 chili, finhackad
1 msk olja
1-2 tsk sesamolja
1 dl riven morot
Salt och peppar
Isbergssallat
Cocktailtomater
Koriander
Glasnudlar

Dressing
1 vilöksklyfta
1 tsk honung
2 tsk fisksås
2 tsk soja
2 limefrukter, juicen

Mixa ingredienserna till dressingen och dela tomaterna.
Koka nudlarna enligt anvisningar på paketet.
Fräsk kycklingfärsen i oljan tillsammans med vitlök, ingefära, chili och riven morot.
Tillsätt sesamolja en sked i taget och smaka av med salt och peppar. 
Blanda ner nudlar och tomater.

Bryt loss stora blad från salladshuvudet och lägg på färs och nudlar.
Ringla över lite dressing och rulla ihop till en wrap.